Tidigare uppdrag

Här kommer en sammanfattning av det vi gjort hittills, och länkar till de som vi har jobbat med under 2010.

I september spelade vi på Västerås Kulturnatt. Det var vårat första uppträdande som Lycklig Ungdom och det var väldigt nervöst. Senare på kvällen spelade vi i Växhuset tillsammans med frigruppen Teater Hysterika.
Vi satte tillsammans upp den improviserade föreställningen Ögonblickligen som skapades utifrån ett konstverk som alla som ville fick vara med och skapa.


Bild från våran spelning. Foto: Arent Persson



Bild från Ögonblickligen i Växhuset   Foto: Klara Hussénius

Samma månad spelade vi också på Fagersta kulturnatt. Vi spelade först på gatan utanför en mataffär och sedan på Brinelltorget.

I oktober spelade vi på ett styrelsemöte för SKPF i Fagersta. Det var vår första betalda spelning, vi fick även fika och en hel del reflexer.

I slutet av oktober spelade vi på teaterbiografen i Norberg. Det var visning av föreställningen ''Spelet om Norbergsstrejken'' som hade filmats. Filmen var uppdelad i två akter och vi spelade i pausen. Vi såg även hela föreställningen, det var väldigt intressant eftersom både själva strejken och dramatiseringen av den har betytt mycket för Norberg.

I november arrangerade vi tillsammans med Arne Andersson en manifestation mot främlingsfientlighet på torget i Norberg. Vi hade valt ut sånger för tillfället som vi spelade och Arne höll ett tal.


Foto: Jessica Nilsson



Den 13 november arrangerade Folket i Bild en heldag i Norberg vid namn Folkets Kultur. Under dagen föreläste bl.a Jan myrdal, Robert Nyberg och Yvonne Gröning. Vi spelade tre gånger under dagen och på kvällen var det samkväm då vi underhöll i ca 1 timme.


Foto: Eva Wernlid


Den 19 november spelade vi på fritidsgården Kärnhuset i Surahammar. Det arrangerades av Leader Bergslagen som verkar bl.a för att stödja ungdomars initiativ och projekt. Vi var där för att berätta om oss själva och svara på ungdomarnas frågor om att starta band och hitta spelningar osv.

22 november spelade vi Ögonblickligen på fritidsgården Unkan i Norberg. Det var en del i Miljö 30 och den här gången skulle konstverket, som vi skulle tolka, skapas av skräp.

Veckan innan jul hade vi fyra stycken spelningar, då vi endast spelade jullåtar. Först på Resedan (ett café för pensionärer i Norberg), sedan på socialförvaltningens julbord i Norberg, sedan för anhörigstödjarna Livlinan i Surahammar, och tillsist på en julfest på Söderbaumska skolan i Falun.

Tillsammans med Teater Hysterika arbetar vi nu med en cirkusinspirerad föreställning. På nyårsafton arrangerade vi en fest i Norberg för våra vänner. Då fick de också se ett smakprov på vad den föreställning kommer bli i framtiden.












Kommentarer
Postat av: Agnes

Älskar Malin i vit balettklänning.

Den skulle du haft på slottet i somras, det finaste du har! haha. :)

saknar er bägge. puss på er!

2011-02-05 @ 00:47:26
URL: http://stockholmskyssar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0