Ny låt på myspaceIdag har vi lagt upp en till låt på vår myspace. Den finns med på skivan och heter om du visste. Gå in och lyssna!
Vi har även repat för vår spelning 4 juli på 144 timmar Norberg. Och vi håller på med repetitioner inför Den röda vallmon som vi framför 16 juli. Vi har mycket på gång som vanligt, det är roligt!

Förresten, det går självklart fortfarande att beställa våran skiva här från bloggen. Till höger under kategorier står det BESTÄLL SKIVAN HÄR. Klicka där och följ instruktionerna.

Den röda vallmonVi har börjat repa ordentligt inför pjäsen vi har jobbat med. Under våren har vi jobbat tillsammans med Arne Andersson och Yvonne Gröning på en pjäs som handlar om arbetarförfattarinnan Maj Hirdman. Vi har gjort ett manus med musik och nu har vi alltså börjat repa på golvet hemma i vardagsrummet. Pjäsen som har fått namnet Den röda vallmon kommer vi framföra den 16 juli i Kärrgruveparken i Norberg. Dagen är en av två i arrangemanget Solidaritet är Grunden - Kärnan är Facket som grundas på norbergsstrejken. Här finns mer info.

I fredags spöregnade det när vi skulle åka till Fagersta för att spela. Vi spelade på ett serviceboende i 45 minuter, det är det längsta vi har spelat utan paus! Det gick bra och var uppskattat, det kul att träffa drivna människor i olika branscher.

Det vi har framför oss nu är en spelning på 144 timmar Norberg den 4 juli. Sen är det dags för premiären av Den röda vallmon den 16 juli. Vi ska även spela på en liten festival i Hällefors den 20 juli.

Veckan som kommer ska vi repa på pjäsen, göra en plan som rör vårat företag och fira midsommar.


Bild från spelningen i Virsbo 4 juni. Foto Rolf KarlssonLugn veckaI lördags spelade vi i Virsbos konsthall. Först vid invigningen kl ett och sen flera gånger efter kl fem. Det var en trevlig dag med intressanta människor och föredrag. Vi fick lite skivor sålda och sen kom vi inte hem förrän i skymningen och då var det födelsedagsfest hemma i huset.

I måndags tog vi emot stipendium på nationaldagsfirandet i Karlberg här i Norberg. Vi fick diplom och fanfar och så spelade vi två låtar.

I tisdags ringde en kvinna från Fagersta som bokade in oss för en spelning nästa fredag. Kul!

Den här veckan är ganska lugn men nästa vecka är det fullt ös igen med möten, teaterrep, spelning mm. Bloggen blir vilandes veckan ut för att vi ska kunna vila fullt ut.

foton på en del av diplomet och blommorna vi fick.. Ingen av oss ägen en vas.


Tävlingen avgjordGrattis till Jessica som vann veckans tävling. Vi har skickat ett mail till dig med info.


Idag är det jättevarmt och vi sitter inne och repar inför morgondagens spelning i Virsbos konsthall. Vi kommer att spela under hela dagen imorgon och det är ganska slitigt att vara på G hela tiden så när repet är klart är det vila på schemat.

Igår laddade vi upp en till låt på vår myspace och uppdaterade sommarens spelschema där.En bild från i onsdags när vi spelade in ett ljudspår till pjäsen lilla vän i den fria friskhetens namn som spelas idag på riskteaterfestivalen. Det var så stökigt i studion så vi drog ut det nödvändiga till ett annat rum.
foto Malin

RSS 2.0