Veckans musiktips


Förlåt att vi är så dåliga på att uppdatera här på bloggen! I väntan på en uppdatering på vad som händer i Lycklig Ungdom får ni ännu ett tips på bra musik: Sousou och Maher Cissoko! En duo som använder sig av det västafrikanska instrumentet kora (Ett av Malins favoritinstrument) Vi såg dom på Peace & Lovefestivalen i somras och det var grymt bra.Veckans musiktips


Förra helgen var vi ju i Stockholm. Vi hade fullt upp och hade inte möjlighet att uppdatera bloggen och ge er veckans musiktips.

Den här veckans musiktips är bandet Hoven Droven. En svenskt band som spelar folkmusik blandat med rock. Duktiga musiker och riktigt bra sväng! Här är två låtar med dom, Köttpolska och Årepolska.


Spelning på lördag


På lördag kommer Lycklig Ungdom att spela i ABF-huset i Stockholm kl 14.00
Vi kommer att spela på avslutningen av Afganistanveckan som pågår den här veckan.
Vår vän Arne Andersson har skrivit en text som vi har tonsatt. Vi arbetade med låten hela förra veckan och nu är den äntligen klar.

Förutom att skriva musik så har vi skrivit lite stadgar och annat som rör vår ekonomiska förening. Det går framåt.

foto Malin

Veckans musiktipsVeckans musiktips är gruppen jj. En svensk grupp med en grym sångerska som spelar elektronisk musik. En av deras skivor heter Kills och innehåller remixer av andras låtar. Kill you är en av dom låtarna. 

Idag har vi torkat svamp och kokat lingonsylt. Snart blir ni uppdaterade på var vi kommer spela nästa helg...RSS 2.0