Frostig Ungdom


Den här veckan har vi fullt fokus på Socialistiskt forum. Igår och idag har vi repat tillsammans med Arne och Leif inför programmet vi kommer genomföra tillsammans. Förutom rep ligger vila på schemat, förra helgen var vi på en utbildningskurs med många aktiviteter och lite sömn. Vi vill vara utvilade till lördagen då det förutom våran programpunkt kommer finnas en massa intressanta föreläsningar att gå på!

Vi ser verkligen framemot lördagen och hoppas att många kommer och lyssnar!


Ps. Idag har det varit det frost ute hela dagen, kanske ser vi snart ut såhär igen?

Spelning!Hej.  Fastän vi inte gör så mycket väsen av oss i bloggen jobbar Lycklig Ungdom för fullt. Idag har vi repat jullåtar för kommande spelningar.

Sen har vi en rolig nyhet: vi kommer att medverka på Socialistiskt forum i Stockholm den 19 november!
I år arrangeras det för tionde året i rad. På arrangemangets hemsida beskrivs det såhär:

"För tionde året i rad fylls ABF-huset med människor, idèer, kamp och rörelse.
Det blir radikalt, visionärt, utopiskt, lokalt, globalt, pragmatiskt och kompromisslöst i en enda härlig röra.

Under en hel dag får du möjlighet att följa en mängd olika seminarier, debatter, föreläsningar, workshops och kulturarrangemang som alla berör vänstern och arbetarrörelsens framtid och samtid. Årets forum kommer att innehålla mer än 100 programpunkter.

Välkommen till Sveriges största forum för vänsterdebatt!
"

Vi kommer att medverka tillsammans med Arne Andersson och skådespelaren Leif Stålhammer. Programpunkten heter Folklig teater - vad fan är det? och Arne kommer prata om bl.a en pjäs han gjort som heter Resa utan slut. Den handlar om de såkallade "Tattarkravallerna" i Jönköping 1948 då Resande jagades bort ur staden. Vi kommer framföra några sånger bl.a från den pjäsen.

Allt är gratis!

 

 

Bild härifrån

 


RSS 2.0