Skivor skivor skivor


Igår var alltså tanken att vi skulle skriva ut trycket på våra skivor. Vi släpade med oss alla skivor och fodral ner till byn där vi skulle få låna en skrivare, vi tänkte sitta där hela eftermiddagen och skriva ut skivor. När vi skulle börja skriva ut ville inte skrivaren fungera ihop med datorn så vi fick släpa alla skivorna och fodral samt skrivaren hem till oss för att tre timmar försenade börja trycka. Men det gick bra och nu är vi på gång! Att skriva ut alla skivorna kommer ta flera timmar så vi får skriva ut lite skivor då och då. Elinor sitter och skriver ut nu medan jag skriver.

I måndags började vi spela in en ny låt, idag raderade vi allt och började om från början. Vi upptäckte ett fel som var stort för att kunna fixa. Vi har bestämt oss för att medverka i en tävling som vi kommer berätta mer om på fredag. Den tävlingen kräver att vi har en färdig låt senast fredag. Det innebär att vi nu jobbar under en tidspress som är ganska tight.

Efter vårat inspelningspass imorgon har vi bestämt att vi ska äta pizza som belöning. Men innan pizzan ska vi på en intervju för en tidning tillsammans med Improradioteatern och Teater Hysterika. På fredag kommer dom med vår hjälp sända improviserad radioteater live i tingshuset i Norberg klockan 18.00. Det är gratis inträde och alla är välkomna!

Imorgon fortsätter inspelningen..

En bild på skivans tryck.


Elinor spelar in bas..

Vi behöver en bandbild till tävlingen och skulle ta några nya idag men ingen av bilderna blev så bra. Kanske för vi inte har tid att stå still.

Kommentarer
Postat av: Emilia

Återigen, vad kul det är att läsa om erat projekt. Det inspirerar! Och Malin, såg på fejjan att ni ska ut och åka med hogwards express! HAHA. Men avis är jag allt.

2011-04-06 @ 19:40:16
URL: http://detborjarica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0