Senaste nytt efter en tids uppehåll

Hej vänner! Det var ganska länge sedan vi skrev här på bloggen. Det vi har sysslat med huvudsakligen sen sist är ett fredsprogram kallat Fredens tunna skal. Vi har jobbat tillsammans med skådespelaren Leif Stålhammer och regissören och manusförfattaren Arne Andersson. Genom programmet vill vi rikta fokus och skapa en debatt kring Sveriges roll i den nya världspolitiken, NATO-övningar i Sverige, vikten av neutralitet och alliansfrihet. I helgen medverkade vi och Arne på Nordiska fredssamtal i Degerfors och framförde delar ur programmet på lördagskvällen. I övrig var fredssamtalen i Degerfors mycket intressanta och lärorika.
Här är en artikel  med en kort intervju med oss som skrevs efter helgen http://nwt.se/karlskoga-degerfors/article1357443.ece?service=refresh.
 
Det som är aktuellt för oss nu är premiär av vårat fredsprogram Fredens tunna skal. Lägg den 7 oktober kl 18 på Bio Rio i Stockholm på minnet! Programmet kommer efterföljas av panelsamtal under rubriken: "Kriga med Nato eller försvar för freden". http://www.fib.se/hem/item/3273-fredens-tunna-skal 
 
 
Vi är numera mest aktiva på vår facebooksida Lycklig Ungdom. Där går det att hitta när vi har våra närmaste spelningar.
 
Vi fortsätter verka för och framträda i arrangemang för fred, hållbar utveckling och jämlikhet.
Som vi alla vet: people have the power!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0